O nama

Mi smo digitalna agencija, ali ne baš...

Vizualia je digitalna agencija u duši, za Vas pripremamo digitalna rješenja, počevši od dizajna logotipa, vizitki i memoranduma, pa sve do Vaše prve web stranice ili web shopa zajedno s mjesečnim održavanjem, dizajna aplikacija, planiranja i vođenja Vaše marketinške kampanje na društvenim mrežama. No mi to radimo malo drugačije od drugih agencija – zato što u fokus stavljamo identitet Vašeg poduzeća, brenda ili proizvoda; kroz sva rješenja i savjetovanje nudimo razvoj Vašeg identiteta i pazimo da on ostane dosljedan na svakom materijalu na kojem se pojavljuje. Zato smo prije svega identitetska agencija.

0 +
Uspješnih projekata

Koje smo razvili za naše nove, ali i dugogodišnje klijente – projekti koji variraju od grafičkih rješenja, do web stranica i marketinških kampanja

0
Aktivnih klijenata

Za koje i s kojima aktivno surađujemo na digitalnim i dizajn rješenjima za njihovo poslovanje. Pridružite im se!

0 %
Pozitivni feedback

Do sad! Svi klijenti su zadovoljni omjerom cijene i kvalitete koji nudimo, ali isto tako i brzinom kojom dostavljamo rješenja.

0
Identitetska agencija

i jedina u Hrvatskoj (ali i na ovim područjima). Uvjerite se zašto je bolje odabrati nekoga tko će s Vama aktivno razvijati Vaš brand.

Kako radimo

Naš proces je jednostavan, ali detaljan. Uvijek na prvo mjesto stavljamo Vas i vaše želje, ali Vas kroz stručno savjetovanje navodimo da u obzir uzimate najnovije trendove na tržištu. Svaki klijent je poseban i unikatan, baš kao i njihov proizvod, pa s tim pristupom ulazimo u svaki novi projekt.

Prvobitni sastanak
Planiranje i istraživanje
Drugi sastanak
Realizacija

FAQ Dizajn Marketing Branding

Ovdje možete ukratko pročitati kratke odgovore na često postavljena pitanja vezana za određene skupine poslova i usluga koje nudimo. Naravno uvijek Vam stojimo na usluzi i možete nam se javiti sa specifičnim pitanjima ili upitima za ponudom ili jednostavno dogovorite sastanak. Friendly smo i uvijek za popiti kavu (ili sok).

Jednostavno – jer želimo biti drugačiji! Zašto bi i htjeli biti kao ostali?

Sve usluge koje Vam nudimo i rješenja koje zajedno s Vama razvijemo u svojoj srži sadrže ideje i želje koje ste nam zadali, ali i misiju i viziju Vašeg proizvoda. Tako da sa svakim razvijenim rješenjem Vaš identitet se nadopunjuje i dobiva jasniji oblik.

Bilo da se radi o izradi web stranice, dizajnu logotipa ili osmišljavanju i relaizaciji nove marketinške kampanje uvijek na početku postavljamo realni vremenski okvir unutar kojeg dostavljamo gotov proizvod. Naravno, trebate imati na umu kako ste i Vi aktivni sudionik, te ćemo kroz provedbu i proizvodnju usko surađivati.

U današnjoj marketinškoj klimi i okruženju se jednostavno ne isplati biti ne-digitalan. Vaše poslovanje zaslužuje biti digitalizirano putem web stranice ili društvenih mreža kako biste mogli doseći veći broj potencijalnih korisnika. Naravno ako očekujete instatne rezultate morat ćete malo prilagoditi očekivanje. No ostvarivanje digitalnog prisustva na tržištu zasigurno je investicija u budućnost.

Vjerujemo kako Vam se na početku neke stvari čine skupe – no i automobili su skupi, ali kada ste sigurni da ćete ga moći bezbrižno viziti sljedećih 5-10 godina lakše će Vam biti donijeti tu odluku. Naravno digitalna rješenja nisu automobil, oni s vremenom neće gubiti na vrijednosti nego su sigurna investicija u Vaše poslovanje i u budućnost Vaših proizvoda. Naravno, nećemo Vas nikada nagovarati na nešto što Vašoj specifičnoj branši ne treba.

Vi kao klijent trebate imate postavljene jasne i realne cijeve koje biste htjeli postići, a drugo sve prepustite nama. Od vas tražimo da nam vjerujete i da se s nama prepustite u novu avanturu. Tu i tamo ćemo Vas zvati i slati vam dokumente koje će trebati pregledati – ali to je čas posla.

Javite se za novosti!

Prijavite se na naš newletter i saznajte novosti iz digitalnog svijeta ili jednostavno ostanite u kontaktu s nama! Hej, ne košta ništa!

Yay! Uspješno ste pretplaćeni. Oops. Nešto je pošlo krivo, pokušajte kasnije.

© 2023 Vizualia